Prishtinë, 28 mars 2020
Shoqata Humanitare ‘Bereqeti’ dega Ferizaj sot ka vazhduar të ndihmoj të varfërit dhe kategorit tjera sociale me miell dhe pako ushqimore që ta tejkalojm këtë situatë pandemike që ka kapluar botën edhe Kosovën.. Kordinatori i Bereqetit në Ferizaj, Naim ef. Rexhepi ka njoftuar se ky aksion u mbështet nga biznesi Moblieria Amela Ku ndihmuam disa familje në fshatrat Greme dhe Gaçkë të Ferizajt! “Sot kemi ndihmuar 5 familje me nga 25 kg miell dhe pako ushqimore e higjienike” ka thënë kordinatori Rexhepi.
Ai ka apeluar tek bamirësit që të ofrojnë ndihmë që bashkërisht ta kalojm këtë situatë pandemike dhe se KBI e Ferizajt dhe Bereqeti u janë mirënjohës dhe se Zoti do tua shtoj dhe ua shton edhe më pasurinë.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…