Prishtinë, 20 maj 2019

Këshilli i Bashkësisë Islame i Vitisë, në bashkëpunim me shoqatën humanitare “Bereqeti”, për nder të muajit të bekuar të Ramazanit, u ka shpërndarë këto ditë 100 pako ushqimore familjeve skamnore në Komunën e Vitisë.
Besnik ef.Arifi, sekretar i Këshillit të Bashkësisë Islame të Vitisë, ka falënderuar shoqatën humanitare “Bereqeti” që edhe këtë vit po ndihmon familjet skamnore për nder të muajit të bekuar Ramazan: “Dua të theksoj se këto ndihma janë të mirëseardhura që t’ua japim familjeve të varfra dhe atyre me nevojë. Nevoja është shumë e madhe për ndihma, ne po mundohemi që t’u dalim në ndihmë familjeve që kanë nevojë më të ngutshme, me anë të këtyre pakove ushqimore mundohemi që të zbusim sadopak gjendjen e rëndë ekonomike që kanë këto familje skamnore të komunës së Vitisë dhe që t’i gëzojmë familjet e varfra dhe ato famije që kanë nevojë që edhe ata të ndiejnë gëzimin për Ramazanin…”.

Arifi tha se edhe gjatë ditëve në vijim do t’u japin ndihma familjeve skamnore.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…