Bereqeti shpërndau 5000 pako ushqimore në Ramazan

Prishtinë, 23 maj 2018

Në kuadër të shpërndarjeve të ndihmave dhe pakove ushqimore që po bën shoqata humanitare Bereqeti, e cila është organ i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, gjatë këtij muaji të bekuar të Ramazanit, dega në Han të Elezit shpërndau 200 pako ushqimore për familjet skamnore në mënyrë që sadopak t’ua lehtësojë jetesën e tyre gjatë këtij muaji të bekuar.

Në shpërndarje të tyre ishte kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Hanit të Elezit Musa Vila, i cili falënderoi Kryesinë e BIRK-ut  dhe donatorin për këto ndihma. Vlen të theksohet se gjatë këtij muaji Bereqeti ka ndihmuar  5000 familje të varfra dhe skamnore me 5000 pako ushqimore.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi kryetarin e BFI-së së Maqedonisë Veriore, Reisul Ulema, hfz. Shaqir ef. Fetahi

Prishtinë, 19 janar 2022  Një delegacion i lartë nga Kryesia e Bashkësisë Islame të K…