Bereqeti ndihmon Invalidë të UÇK-së në Lipjan

Prishtinë, 31 mars 2020

Shoqata Humanitare “Bereqeti” në Lipjan me Këshilli i Bashkësisë Islame në Lipjan, dhuroi pako ushqimore dhe higjienike në familjet skamnore në fshatra të ndryshme. Disa nga përfituesit janë Invalidë të UÇK-së , të përcaktuar nga Shoqata e Invalidëve të UÇK-së dega Lipjan
Ata kanë falenderuar autoritetet komunale të Lipjanit për bashkëpunim dhe të bashkuar me humanizëm dhe pran njëri tjetrit do e tejkalojmë këtë sfidë.
Donatorë të këtij aksioni:
• AGF Group, Agron Gashi, Gëzim Sylejmani e Faton Gerxhaliu
• AB Building, Abdullah Sllamniku & Faton Gerxhaliu
• Oni Group, Faton Gerxhaliu & Shkumbin Hajdini

  • Rama Comerce – miell
Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Delegacioni i Kryesisë së BIK-ut qëndroi për vizitë në Bashkësinë Fetare Islame të RMV-së

Prishtinë, më 1 prill 2023 Në kuadër të bashkëpunimit të mirë ndërmjet Bashkësisë Islame t…