Myftiu Tërnava sot priti në takim njohës ambasadorin e Sllovenisë të akredituar rishtazi në Kosovë z. Miljan Majhen

Prishtinë, 3 dhjetor 2013
Myftiu Tërnava falënderoi ambasadorin Majhen  për vizitën në seli të BIK dhe e njoftoi mbi ecurinë e organeve dhe institucioneve të BIK si dhe mbi jetën fetare në përgjithësi. ”Me lejoni që në emër të besimtarëve t’ju falënderoj juve dhe shtetin tuaj për përkrahjen e vazhdueshme që i keni dhënë Kosovës si në fushën politike, ekonomike dhe atë sociale”, tha mes tjerash Myftiu Tërnava.

Ambasadori Miljan në fillin uroi myftiun për rizgjedhjen në krye të Bashkësisë Islame të Kosovës, duke i dëshiruar suksese e mbarësi. ”Marrëdhëniet tona mes dy vendeve dhe popujve janë më se të shkëlqyera, si në fushën politike, ashtu edhe ekonomike”, theksoi ambasadori Majhen. Në shtator të këtij viti Kosovën e ka vizituar edhe presidenti i Sllovenisë z. Borut Pahor, me qëllim të forcimit të marrëdhënieve mes dy vendeve.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Nënshkruhet marrëveshja për fillimin e punimeve për restaurimin e Xhamisë së Çarshisë në Prishtinë

Prishtinë, 15 tetor 2021 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës në bashkëpunim me Agjencin…