Në kuadër të projektit “Libri, dhurata më e çmuar” Fondacioni “ALSAR” ka dhuruar Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës 13 botimeve të Fondacionit “ALSAR” me një numër prej 1530 kopje librash. Me këtë rast drejtori për shtyp veprimtari botuese e kulturë Ramadan ef. Shkodra ka falënderuar Fondacioni “ALSAR” për këtë dhuratë duke shpresuar se bashkëpunimi i ndërsjellë do të vazhdoj edhe më tej në të ardhëm në të mirë të popullit tonë.
Përfaqësuesi i Fondacioni “ALSAR” Neki Kaloshi falënderoi BIRK-un për bashkëpunimin dhe theksoi se këto raporte do të vazhdojnë edhe më tej së suksesshme të bashkëpunimit me Institucionin e Bashkësinë Islame të Kosovës, duke kontribuar në këtë mënyrë në drejtim të pasurimit të bibliotekave të institucioneve arsimore islame me një literaturë që përbën një burim të pasur njohurish të karakterit akademik, kulturor e historik dhe fetar për lexuesit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Kryesia e Bashkësisë Islame mbajti mbledhjen e rregullt të saj

Prishtinë, më 23 maj 2024 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen …