25 familje ndihmohen nga Bereqeti në Ferizaj

Prishtinë, 27mars 2020

Dega e Shoqatës Humanitare “Bereqeti” në Ferizaj iu ka dalur në ndihmë 25 familjeve me kushte rë rënda ekonomike. Kordinatori i “Bereqetit” në Ferizaj Naim ef. Rexhepi tha se nevojat në këtë kohë shumë të rëndë pandemike që po kalon Kosova janë të shumta por ne po mundohemi që tu dalim në ndihmë skamnorëve, duke u dhuruar pako ushqimore dhe higjienike me të cilat sadopak ua ka zbutur qjendjen e tyre në këtë kohë pandemie.

Kordinatori Rexhepi tha se sot kemi ndihmuar skamnorët në fshatrat Neredime, Softaj dhe Mirosalë, ai po ashtu ka falenderuar edhe autoritetet policore për bashkëpunim.

Këshilli i Bashkësisë Islame në Ferizaj falënderon bamirësin i cili deshi të mbetej anonim.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Kryeimami Sahiti dhe delegacioni nga Turqia vizituan disa xhami të restauruara nga Drejtoria e Vakëfeve të Turqisë

Prishtinë, 7 dhejtor 2021 Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti, së b…