235 bukë Bereqeti në Lipjan ndanë për çdo ditë

Prishtinë, 28 mars 2020
Shoqata humanitare “Bereqeti” në Këshillin i Bashkësisë Islame Lipjan, në bashkëpunim me Qendrën për punë sociale që nga dje ka filluar shpërndarjen e 235 bukëve në ditë,. Ky aksion sipas zyrtarëve të Bereqetit do të vazhdoj për dhjetë ditë radhazi, ku do të ndihmohen 65 familje në qytetin e Lipjanit, dhe në banesat kolektive me raste sociale në Magure. Familjet janë përzgjedhur nga Qendra për punë sociale në Lipjan. Dega e Bereqetit në Lipjan njofton se dnatorë të këtij aksioni janë:Gani Gashi, Bashkim Sahitolli, Supermarket 7 vëllezërit, Sefë Bajrami, Murat Gallopeni dhe Bekim Leci.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Drejtoria e Vakëfeve nga Turqia dhuroi 4000 pako ushqimore për aksionin “Sofra e Ramazanit 2021”

Prishtinë, 14 prill 2021 Drejtoria e Vakëfeve e Republikës së Turqisë edhe sivjet ka dërgu…