100 familje skamnore ndihmohen nga Bereqeti në Lipjan

Prishtinë, 4 prill prill 2020
Shoqata humanitare “Bereqet” ka ndihmuar me 100 pako ushqimore dhe nga një thes miell familjet në nevojë në Lipjan. Dega e Bereqetit në Lipjan njofton se kjo ndihmë është sigurusr nga Firma AB-Bajrami me pronar Azem Bajrami nga Banulla dhuroi 100 pako ushqimore në vlerë 3000 € për Shoqatën “Bereqeti” nga Bashkësia Islame Lipjan.
Bereqeti po ashtu ka bërë me dije se gjatë ditëve në vazhdim do të bëhet shpërndarja shtëpi në shtëpi për të parë gjendjen e familjeve skamnore.Mielli është donacion nga Fondacioni “Firdevs” nga Shqipëria me hoxhë Elvis Naçi që po e shpërndan Bereqeti.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim, dr. Muhamed Besharin

Prishtinë, më 2 dhjetor 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…