Ballina Lajme Në të gjitha xhamitë e Kosovës u dha mesazh për kujdesin në trafik

Në të gjitha xhamitë e Kosovës u dha mesazh për kujdesin në trafik

 

Sot, më 13.07.2018, ditë e premte, me urdhrin e kryetarit të Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiut Naim Tërnava, në të gjitha xhamitë e Kosovës është mbajtur hytbe e njëjtë, e cila i është kushtuar kujdesit që duhet të kemi në trafik.

Kjo veprimtari e Bashkësisë Islame të Kosovës është ndërmarrë në mbështetje të fushatës së përgjithshme për kujdesin në trafik.

Në mesazhin e hytbesë së kësaj të premteje, që ishte unik për të gjitha xhamitë, u është rikujtuar qytetarëve se ky vit nga organet shtetërore është shpallur si vit i shtimit të kujdesit në trafik dhe u janë theksuar e shpjeguar argumentet fetare pse jemi të obliguar edhe fetarisht të përfillim rregullat e trafikut dhe që të tregojmë kujdes të shtuar.

 

Shfaq më shumë artikuj të ngjashëm
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Mesazh ngushëllimi me rastin e ndërrimit jetë të imamit Muhidin Ahmeti

“Të Allahut jemi dhe te Ai kemi për t’u kthyer” Drejtoria për Diasporë, në emër të Myftiut…