Prishtinë, më 14 dhjetor 2022

Zëvendëskryetari i Dijanetit të Turqisë, dr. Selim Argun, në ditën e dytë të vizitës së tij zyrtare në Kosovë, i shoqëruar nga kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit, ku u mirëprit nga kryetari i këtij Këshilli, Besim ef. Berisha.

Kryetari Berisha e falenderoi mysafirin për prezencën e tij dhe e informoi me rrjedhën e punëve dhe angazhimeve të KBI-Prizren.

Zv. kryetari i Dijanetit, z. Argun u nda tejet i kënaqur me jetën fetare e tradicionale në qytetin e lashtë të Prizrenit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…