28 Nëntori është dita që bashkon të gjithë shqiptarët anembanë botës. Ditë e festë, e cila shqiptarët i bënë të ndihen si një trup, duke kujtuar veprën, kontributin, angazhimin e sakrificën e etërve të kombit e të shtetit.
Po ashtu, çdo 28 nëntor, me respekt e dinjitet, kujtojmë ideologët, heronjtë, martirët e aktivistët e çështjes kombëtare ndër vite e shekuj.
28 nëntori i vitit 1912 shënoi momentin e mëvetësisë, fillimin e shtetësisë dhe identitetin e Shqipërisë së lirë.

Gëzuar shqiptarë kudo që jeni, mbarësi, unitet e harmoni!

Myftiu i Kosovës,
Naim ef. Tërnava

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…