Prishtinë, më 30 nëntor 2023

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava dhe ministrja e Drejtësisë, znj. Albulena Haxhiu, nënshkruan sot Memorandum bashkëpunimi, i cili ka për qëllim bashkëpunimin e Ministrisë së Drejtësisë, përkatësisht Zyrës së Koordinatorit Nacional Kundër Dhunës në Familje me Bashkësinë Islame të Kosovës për realizimin dhe ofrimin e sesioneve informuese për komunitetin myslimanë, si dhe mobilizimin e liderëve në komunitet, si partnerë e bashkëpunëtorë në veprimet kundër të gjitha formave të dhunës në familje e dhunës ndaj grave.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

BIK-u hapi dyert për festën e Kurban Bajramit

Prishtinë, më 16 qershor 2024Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ashtu sikurse edhe he…