Umrexhitë vazhdojnë vizitën në Meke

31 dhjetor 2019

Grupi i radhës për kryerjen e Umres pas qëndrimit  disa ditor në Medine ku vizituan vendet me rëndësi fetare, kulturore e historike si Kodra e Uhudit, Xhamia Kibletejni, Xhamia Kuba etj. Ata më pas  pasi që u veshën me ihrama u nisën për në Meke për kryerjen e Umres. Ata dje kanë përfunduan edhe umren dhe më pas do të vizitojnë edhe vende tjera në kuadër të programit të vizitës në vende të shenjta.

Kjo umre po organizohet nga  Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, dhe ky grup është nën udhëheqjen e mr. Fitim Gashi nga zyrja e Haxhit dhe Umres i cili njofton se  i gjithë grupi janë shëndosh e mirë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Delegacioni i Kryesisë së BIK-ut qëndroi për vizitë në Bashkësinë Fetare Islame të RMV-së

Prishtinë, më 1 prill 2023 Në kuadër të bashkëpunimit të mirë ndërmjet Bashkësisë Islame t…