Prishtinë, 31 dhjetor 2017

Organizuar nga Kryesia e Bashkësisë Islame e Republikës së Kosovës, sot për herë të parë u nis grupi i parë për kryerjen e Umres, si dhe vizitë vendeve të shenjta në Mekë dhe Medine.

Në këtë grup udhëtuan 59 persona nën udhëheqjen e drejtorit të Haxhit, Vedat ef. Sahiti. Duhet theksuar se aranzhimi përfshinë qëndrimin në Medine katër natë, kurse në Mekë 6 natë. Hotelet janë shumë afër xhamive të shenjta dhe në aranzhim janë të përfshira, pos tjerash, shujta e mëngjesit, drekës dhe darkës.

Në Meke do të vendosen në “Dar el Eiman Grand Hotel”, kurse në Medinë në “Al Jaad Hotel”.

Kryesia e BIRK-ut do të organizojë edhe umre tjera në vijim.

Gallery Wordpress

Zoti ua pranoftë umren dhe duatë në ato vende të shenjta!

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava po merr pjesë në sesionin e 23-të të Bordit të Lartë të Akademisë së Jurisprudencës Islame

Prishtinë, më 20 prill 2024 Në Riad të Arabisë Saudite, ka filluar punimet sesioni i 23-të…