Prishtinë, më 27 janar 2023

Me kërkesë të Bashkësisë Islame të Kosovës, pas namazit të xhumasë në të gjitha xhamitë e vendit, është iniciuar aksioni për t’i ndihmuar të prekurit nga vërshimet.

Ky aksion erdhi pas vërshimeve ku prekën banorë të shumtë rajonit të Skenderajt, Mitrovicës dhe vendeve të tjera. Veç të tjerash dëme pësuan edhe disa xhami në Mitrovicë dhe objektet e tjera përcjellëse të xhamive.

Besimtarë të shumtë iu përgjigjen pozitivisht duke iu bashkuar këtij aksioni në dhurimin e të hollave Besimtarët përmes “Bereqetit” kanë qenë pranë këtyre banorëve menjëherë pas vërshimeve duke u dhuruar produkte elementare.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…