Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, njofton se aksioni për tubimin e ndihmave materiale për të dëmtuarit nga vërshimet e janarit, vazhdon edhe më tej deri në ditën e premte-xhumanë vijuese, të datës 03.02.2023.

Të gjithë të interesuarit për të mbështetur dhe për të kontribuar në fondin për ndihmë të të prekurve nga vërshimet, mund ta bëjnë në bankën NLB, me të dhënat e poshtëcekura:

NLB BANKA

Emërtimi: Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës

IBAN: XK05 1700200100103672

SWIFT CODE: NLPRXKPR

Përshkrimi: VËRSHIMET E JANARIT 2023

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…