Tender për botimin e revistës mujore” Dituria Islame” për vitin 2019

Prishtinë, 7 janar 2019

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës

Shpall:

Tender për botimin e revistës mujore” Dituria Islame” për vitin 2019

Kushtet në të cilat duhet realizuar shtypja e revistës:

 1. Revista shtypet çdo muaj
 2. Tirazhi: 2700 kopje ( 12 numra nga 2700 kopje)
 3. Formati në printim: A/4
 4. Vëllimi: 64 faqe ( + 10 )
 5. Letra: 90 gr. mat, kolor
 6. Kopertina: 135 gr. mat
 7. Qepja: me tel
 8. Transportin e revistës së shtypur nga shtypshkronja në selinë e Kryesinë së BIK

 Afati i ofertimit 10 ditë nga dita e publikimit në faqen zyrtare të BIRK-ut.

 

Prishtinë, 7 janar 2019

 • Konkurs

  Data: 3 dhjetor 2020 Këshilli i Bashkësisë Islame i Mitrovicës shpall: KONKURS Për plotësi…
 • Ka ndërruar jetë Hajrullah ef. Hoxha (1939-2020)

  Të Zotit jemi dhe tek Ai do të kthehemi!Njoftojmë kolegët, miqtë e opinion e gjerë se në o…
 • Konkurs

  Data: 1 dhjetor 2020Këshilli i Bashkësisë Islame i Vushtrrisë shpall: KONKURS Për plotësim…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Konkurs

Data: 3 dhjetor 2020 Këshilli i Bashkësisë Islame i Mitrovicës shpall: KONKURS Për plotësi…