Tender për botimin e Vaktisë së Ramazanit për vitin 2019

Prishtinë,  18 mars 2019

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës

Shpall:

Tender për botimin e Vaktisë së Ramazanit për vitin 2019

Kushtet në të cilat duhet realizuar shtypja e Vaktisë:

 • Tirazhi:                        160.000 kopje, (150.000 kopje në gjuhën shqipe, 3.000 kopje në gjuhën turke dhe 7.000 kopje në gjuhën boshnjake )
 • Formati:                       B/4 ( prerja 34 x 24 )
 • Vëllimi:                       1 fletë
 • Letra:                           konzdruk  90 gr.
 • Shtypi: kolor
 • Paketimi:                     1.000 copë
 • Afati i shtypi:             10 ditë nga dita që e dorëzon Kryesia te shtypshkronja
 • Transportin e materialit të  shtypur nga shtypshkronja në selinë e Kryesinë së BIK
 • Afati i ofertimit:          10 ditë nga dita e publikimit në faqen zyrtare të BIRK-ut.
 • Konkurs

  Data: 3 dhjetor 2020 Këshilli i Bashkësisë Islame i Mitrovicës shpall: KONKURS Për plotësi…
 • Ka ndërruar jetë Hajrullah ef. Hoxha (1939-2020)

  Të Zotit jemi dhe tek Ai do të kthehemi!Njoftojmë kolegët, miqtë e opinion e gjerë se në o…
 • Konkurs

  Data: 1 dhjetor 2020Këshilli i Bashkësisë Islame i Vushtrrisë shpall: KONKURS Për plotësim…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Konkurs

Data: 3 dhjetor 2020 Këshilli i Bashkësisë Islame i Mitrovicës shpall: KONKURS Për plotësi…