Tender për botim të librit

Kryesia e Bashkësisë Islame të  Kosovës

Shpall:

Tender për botimin e librit dy vëllimshëm: BESIMI ISLAM- SHTYLLAT DHE VEÇORITË (I-II)

Kushtet në të cilat duhet realizuar shtypja e librit:

 1. Tirazhi:                        600 copë
 2. Formati:                       B/5, (prerja e brendisë 24 x 17)
 3. Shtypi:                         ofset bardh e zi
 4. Vëllimi:                       448 faqe pjesa e parë; 456 faqe pjesa e dytë.
 5. Lidhja                          e fortë (qepje me penj)
 6. Letra:                           Shamoa 80 gr.
 7. Kopertina:                   e fortë – kolor
 • Transportin i librit të shtypur nga shtypshkronja në selinë e Kryesinë së BIK
 • Afati për ofertë:          8 ditë nga dita e publikimit në Faqen zyrtare të BIK-ut, (09 nëntor 2020).
 • Afati për shtyp:           10 ditë nga dita e dorëzimi në shtypshkronjë
 • Përparësi kanë operatorët që dëshmojnë përvojën paraprake me botim fizik të cilësisë së kërkuar.

Ofertat e mbyllur dorëzohet në Kryesinë e BIK çdo ditë pune nga ora 08-15.

 • Mesazh urimi me rastin e festës së Pashkëve

  Ipeshkvit të Kosovës, Z. Dodë Gjergjit I nderuari ipeshkëv Dodë Gjergji, me rastin e festë…
 • Tender

  Prishtinë, 25 mars 2021 KRYESIA E BASHKËSISË ISLAME TË KOSOVËS Shpall: Tender për botimin …
 • Konkurs

  Data: 11 mars 2021 Këshilli i Bashkësisë Islame i Kaçanikut shpall: KONKURS Për plotësimin…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Mesazh urimi me rastin e festës së Pashkëve

Ipeshkvit të Kosovës, Z. Dodë Gjergjit I nderuari ipeshkëv Dodë Gjergji, me rastin e festë…