Prishtinë, 13 qershor 2023

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës

Shpall:

Tender për botimin e librit dy vëllimshëm: “BESIMI ISLAM- SHTYLLAT DHE VEÇORITË (I-II)

Kushtet në të cilat duhet realizuar shtypja e librit:

 1. Tirazhi: 500 copë
 2. Formati: B/5, (prerja e brendisë 24 x 17)
 3. Shtypi: ofset bardh e zi
 4. Vëllimi: 448 faqe pjesa e parë; 456 faqe pjesa e dytë.
 5. Lidhja e fortë (qepje me penj)
 6. Letra: Shamoa 80 gr.
 7. Kopertina: e fortë – kolor
 • Transportin i librit të shtypur nga shtypshkronja në selinë e Kryesinë së BIK
 • Afati për ofertë: 7 ditë nga dita e publikimit në Faqen zyrtare të BIK-ut,.(19 qershor 2023)
 • Afati për shtyp: 10 ditë nga dita e dorëzimi në shtypshkronjë
 • Përparësi kanë operatorët që dëshmojnë përvojën paraprake me botim fizik të cilësisë së kërkuar.
 • Ofertat e mbyllur dorëzohet në Kryesinë e BIK çdo ditë pune nga ora 08-15.
 • Konkurs

  Datë: 14 shtator 2023 Këshilli i Bashkësisë Islame në Skenderaj shpallë: K O N K U R S Për…
 • Konkurs

  Datë: 08 shtator 2023 Këshilli i Bashkësisë Islame në GjakovëShpall:KONKURSPër plolësimin …
 • Konkurs

  Data: 18 gusht 2023 Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjakovës shpall: KONKURS Për plotësimin…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Konkurs

Datë: 14 shtator 2023 Këshilli i Bashkësisë Islame në Skenderaj shpallë: K O N K U R S Për…