Tender

Prishtinë, 23 mars 2022

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës

Shpall:

  1. TENDER PËR BOTIMIN E LIBRIT: “Zhvillimi i sisteimit finaciar në islam”

Kushtet në të cilat duhet realizuar shtypja e librit:

Tirazhi:                500 copë

Formati:               B/5 (prerja e brenshme 22×15)

Vëllimi:                 304 faqe

Letra:                   80 gr. e bardhë

Kopertina:           (450 copë Konstrukt kolor e butë 250 gr.) (50 cop – e fortë – kolor)

Plastifikim            mat

Transportin i librit të shtypur nga shtypshkronja në selinë e Kryesinë së BIK

Afati për paraqitjen e ofertave 8 ditë nga dita e publikimit në web faqen zyrtare të BIRK-u  (31 mars 2022).

Afati për shtyp:           10 ditë nga dita e dorëzimi në shtypshkronjë

Përparësi kanë operatorët që dëshmojnë përvojën paraprake me botim fizik të cilësisë së kërkuar.

Ofertat e mbyllur dorëzohet në Kryesinë e BIK çdo ditë pune nga ora 08-15.

  • Urim

    Në emër të popullit të Republikës së Kosovës, urojmë shkelqësinë e tij, sheikh Muhamed bin…
  • Ngushëllim

    “Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi” Zoti e mëshiroftë Sheikh Khalifa b…
  • Konkurs

    KËSHILLI I BASHKËSISË ISLAME NË PEJË – shpallë:K O N K U R SPër plotësimin e vendit …
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Urim

Në emër të popullit të Republikës së Kosovës, urojmë shkelqësinë e tij, sheikh Muhamed bin…