Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti mbledhjen e radhës

Prishtinë, më 23 mars 2021

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti sot mbledhjen e rregullt të saj, të cilën e hapi dhe e kryesoi kryetari i Kryesisë, Myftiu Naim ef. Tërnava. Kryesia në rend të ditës pati shqyrtimin dhe miratimin e raportit të Kryesisë për vitin 2021, shqyrtimin dhe miratimi e Pasqyrës financiare për vitin e kaluar, shqyrtimin dhe miratimi i llogarive përfundimtare të Këshillave të BI-së së Kosovës, si dhe  shqyrtimin e lëndëve dhe marrjen e vendimeve nga kompetencat e Kryesisë, si dhe pika të ndryshme.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava po merr pjesë në Konferencën e 14 Ndërkombëtare për dialogun ndërfetar në Doha të Katarit

Prishtinë, më 24 maj 2022 Nën patronazhin e shkëlqesisë së tij, sheikh Khalid bin Khalifa …