Telegram ngushëllimi

Bashkëndiejmë dhembje me popullin vëlla turk për rastin tragjik të shpërthimit në minierën në provincën Bartin të Turqisë, ku humbën jetë 41 punëtorë.
Zoti i mëshiroftë të vdekurit, familjarëve të tyre u shprehim mbështetjen e ngushëllimet më të sinqerta, duke lutur Zotin e Gjithëmëshirshëm që t’ua lehtësoj dhimbjet, ndërsa të plagosurve u urojmë shërim të shpejtë.
Jemi pranë dhe solidarizohemi me popullin e shtetin turk.
Zoti qoftë me ju!

Myftiu i Kosovës,
Naim ef. Tërnava

  • Tender për botimin e Takvimit 2023

    Prishtinë, 24 nëntor 2022 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës shpall:TEND…
  • Tender për botimin e Kalendarit 2023

    Prishtinë, 24 nëntor 2022 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës shpall: TEN…
  • Konkurs

    Datë: 17 nëntor 2022 KËSHILLI I BASHKËSISË ISLAME NË FERIZAJ – shpallë:K O N K U R SPër ve…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Tender për botimin e Takvimit 2023

Prishtinë, 24 nëntor 2022 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës shpall:TEND…