Njoftojmë kolegët, miqtë dhe opinionin e gjerë, se pas një sëmundje të rënd ka ndërruar jetë imami i xhamisë së fshatit Bellobrad, Mendim ef. Bahtijari.

Biografi e shkurtër

Mendim ef. Bahtijari lindi më 1 shkurt 1969 në fshatin Bellobrad të Dragashit. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, ndërsa të mesmen e përfundoi në Medresenë “Alaudin” në Prishtinë, të cilën e përfundoi në vitin 1989. Që nga 1 prilli 1993, filloi detyrën si imam, hatib dhe mualim në xhaminë e fshatit Bellobrad, detyrë të cilën e ushtroi me përgjegjësi dhe korrektësi të lartë. Mendim ef. vdiq më 20 mars 2022, pas një sëmundje të rëndë. Ai u varros në varrezat e fshatit Bellobrad, në kohën e namazit të ikindisë, të dielën më 20 mars 2022.

Allahu e mëshiroftë dhe e shpërbleftë me Xhenet!

  • Konkurs

    Datë: 14 shtator 2023 Këshilli i Bashkësisë Islame në Skenderaj shpallë: K O N K U R S Për…
  • Konkurs

    Datë: 08 shtator 2023 Këshilli i Bashkësisë Islame në GjakovëShpall:KONKURSPër plolësimin …
  • Konkurs

    Data: 18 gusht 2023 Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjakovës shpall: KONKURS Për plotësimin…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Konkurs

Datë: 14 shtator 2023 Këshilli i Bashkësisë Islame në Skenderaj shpallë: K O N K U R S Për…