Udhëheqësit e Drejtorisë së Haxhit të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës kanë mbajtur një takim informues me udhëheqësit e haxhive të Këshillave të BI-së.

Në këtë takim u diskutua për procedurat dhe ritualet e haxhit, ku udhëheqësit u njohën me kohën se kur do të dalin në Arafat, qëndrimin aty, shkuarjen në Muzdelife e në Mina, gjuajtjen e gurëve, si dhe me procedura të tjera të nevojshme.

Nga ta u kërkua që të jenë sa më vigjilentë dhe më pranë haxhilerëve, në mënyrë që t’u lehtësohet atyre kryerja e haxhit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori Simnica priti në takim imamin Burhan Mustafa

Prishtinë, më 13 qershor 2024Drejtori për Diasporë i Bashkësisë Islame të Kosovës, Ekrem e…