Besimtarët tanë që tashmë gjenden në Meke për kryerje të haxhit, përveç vizitës së Qabesë, çdo ditë, para namazit të drekës, janë duke dëgjuar ligjërata fetare nga udhëheqësit dhe hoxhallarët nga Këshillat e BI-së së Kosovës.

Pamje nga ligjërata e Agim ef. Hysenit, anëtarit të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës dhe Ekrem ef. Avdiut, kryetar i Këshillit të BI-së së Mitrovicës.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori Simnica priti në takim imamin Burhan Mustafa

Prishtinë, më 13 qershor 2024Drejtori për Diasporë i Bashkësisë Islame të Kosovës, Ekrem e…