ShHB Berrqeti ndihmon 15 familje në Pejë

Prishtinë, 9 prill 2020

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, dega në Pejë, qysh nga paraqitja e rasteve të para me Covid-19 në Kosovë, është mobilizuar edhe më tepër për të qenë sa më afër familjeve nevojtare. Këtë ditë, kjo shoqatë, falë donatorëve të rregullt që i ka, u doli në ndihmë 15 familjeve me miell dhe pako ushqimore. Koordinatori Ermir ef. Gega, tha se do të mundohemi që këto ditë të vështira të jemi sa më pranë familjeve nevojtare, për t’ua lehtësuar përballimin me kushtet e vështira në të cilat ato gjenden.

Shfaq më shumë në Bereqeti

Shfleto

Drejtori Simnica mori pjesë në manifestimin për 10-vjetorin e hapjes së xhamisë “Xheneti” në St. Gallen

Më 24 shtator 2022, drejtori i Diasporës në Bashkësinë Islame të Kosovës qëndroi në Zvicër…