Prishtinë, 4 maj 2017
Në mbledhjes e rregullt të anëtarëve të redaksisë së revistës  Dituria Islame në rend dite ishte analiza dhe shtjellimi i dy numrave të fundit të Diturisë Islame, numrave 316 dhe 317. Mbledhja u hap  me një pjesë të Kuranit të kënduar nga Bahri ef. Sejdiu, kurse më pas kryeredaktori dr. Ajni Sinani bëri një prezantim të shkurtër të dy numrave të fundit të revistës duke potencuar se të dy numrat gjegjësisht numrat 316 dhe 317 kanë dalë me kohë dhe ka pasur tema të larmishme nga të gjitha fushat duke kërkuar nga anëtarë t e redaksisë që të lobojnë edhe më shumë  në mënyrë që të kemi tema edhe më shumë që do të jenë në funksion të revistës dhe opinionit të gjerë të lexuesve.
Në mbledhje pat edhe  pika tjera të cilat  analizuan nga anëtarët e redaksisë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava po merr pjesë në sesionin e 23-të të Bordit të Lartë të Akademisë së Jurisprudencës Islame

Prishtinë, më 20 prill 2024 Në Riad të Arabisë Saudite, ka filluar punimet sesioni i 23-të…