Përfundoi cikli i parë i trajnimeve për programin e ri me arkëtarët e administratës së BIK-ut

Prishtinë, më 22 nëntor 2022


Drejtoria e Financave të Bashkësisë Islame të Kosovës ka përfunduar dje ciklin e parë të trajnimeve për programin e ri me arkëtarët e administratës së BIK-ut. Ky trajnim u mbajt me qëllim të modernizimit të administratës së këshillave të BI-së dhe institucioneve të saj.


Ky trajnim ka zgjatur tri ditë dhe një i tillë do të mbahet edhe në muajin dhjetor.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim, dr. Muhamed Besharin

Prishtinë, më 2 dhjetor 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…