Përfundoi cikli i parë i trajnimeve fetaro-shkencore

Prishtinë, më 24 tetor 2022

Sot, në ambientet e medresesë së mesme “Alauddin” në Prishtinë, ka vazhduar dita e dytë dhe e fundit e ciklit të parë të trajnimeve fetaro-shkencore, i cili i mbajt në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet Bashkësisë Islame të Kosovës dhe Ministrisë së Çështjeve Fetare të Arabisë Saudite.

Edhe sot para imamëve dhe profesorëve ligjëroi dr. Hamed al Vuhejbi, i cili vazhdoi shpjegimin e vlerave të tolerancës dhe bashkëjetesës që promovon Islami.

Në fund të trajnimit, u bë shpërndarja e certifikatave për të gjithë pjesëmarrësit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim, dr. Muhamed Besharin

Prishtinë, më 2 dhjetor 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…