KRYESIA E BASHKËSISË ISLAME TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

SHPALLË

Ftesë për ofertë

Për blerjen e kompjuterëve (28 copë) të cilët i plotësojnë kriteret si më poshtë:

KOMPJUTERA Desktop

1 KARAKTERISTIKA MINIMALE TEKNIKE

CPU:
Intel® Core™ i7-6700

RAM:
4GB min
Madhësia e Hard Diskut “HDD Size”:
≥ 1000 GB SATA

Shpejtësia e Hard Diskut “Media sizes”:
7200 Rpm SATA 6.0Gb/s

“Disk subsystem controler”:

Serial ATA 6.0 Gb/s

Karta Grafike “Graphics”:

≥ 2 GB DDR3 128 Bit

“Media Device”:

DVD+/-RW -Multi Card Reader

“Slots”:

Minimum

(1) PCI-EX x16 (2) PCI*EX x1 (2) PCI Slot

KOMUNIKIMI & MENAXHIMI

Porta e komunikimit “Ports”:

Minimumi (8) USB nga te cilat min (2) USB Para dhe min (2) USB 3.0, (1) RJ-45, (1) audio in/out, (1) headphone and microphone

“Networking”:

10/100/1000 LAN Integrated Gigabit Ether

“Sound”:

Integrated Sound Card

“Speakers”:

Internal or Built-in Monitor

Sistemi i operimit “Preinstalled Licensed O. S.”:

OEM Windows 7 ose 8 Professional Edition

“Keyboard”:

Standart Keyboard QWERTY i të njëjtës markë me kompjuterin

“Mouse”:

Minimum 2 Button scroll Optical i të njëjtës markë me kompjuterin

“Power Supply”

220V/50Hz

AKSESORËT

Kabëll “Power Cord”

European

MONITORI

Tipi “Type”
Full HD Wide LED i të njëjtës markë me kompjuterin

Madhësia “Size”
21.5”

Rezolucioni “Native Resolution”
1920 x 1080

“Constrast Ratio Static”
1000:1

GARANCIONI

Periudha e mbulimit të garancisë “Warranty”:
2 vite

UPS 800 VA  (28 copë):

Line-Interactive design

Green mode technology

High power factor (800 VA = 480 Watts)

Easy and convenient LED display

Tel / modem protection (RJ45 Communication Introduction and surge barriers on the exit side)

Remote Monitoring Port (Nowell, Linux, Unix, Windows, USB port is used to support the connection with other work systems.

Overload protection (load is between 110-% 130% after 60 seconds, load> 130% 3 sec also automatically closes)

Fast synchronization (2-4 ms detection time)

High input voltage range (220V ± 25%)

Simulated sine wave form

3-4 hours of battery charging level of 90%

Cold start feature (the ability to run without network)

The ability to charge the battery while the UPS is off

High electromagnetic compatibility

Getting self-test feature

High / Low voltage protection against the full

Full Maintenance Free Dry Type 1 pcs 12 V 7.2 Ah battery

GARANCIONI

Periudha e mbulimit të garancisë “Warranty”:

1 vite

Verejtje;

Operatoret ekonomik duhen të dorëzojnë Autorizim nga prodhuesi ose përfaqësuesit i tij, për shitje për produktet që oferton – (original ose i notarizuar).

Katalogu ose broshura (kopje).

Deklarata për afati i liferimit – deklarata origjnal ( e nënshkruar dhe vulosur)

Të interesuarit për të ofertuar për kompjuter sipas karakteristikave të kërkuara, ofertën e tyre duhet ta bëjnë me shkrim, dhe në pliko të mbyllur duhet ta dorzojnë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, rruga “Bajram Kelmendi” nr. 84, Prishtinë 10 000.

Kjo ftesë për ofertë është e hapur deri më 08. 04. 2016 ora 14.00.

Do të njoftohet vetëm ofertuesi i zgjedhur.

Kryesia e BI të Kosovës

  • Telegram ngushëllimi

    KRYESISË SË XHAMISË “BALKAN” – MINHEN, GJERMANI
 TELEGRAM NGUSHËLLIMI “Të Allahut jemi dhe…
  • Konkurs

    Datë: 10 maj 2024 Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren shpallë: KONKURS Për plotësimin …
  • Konkurs

    Prishtinë, 10 maj 2024 Za popunjavanje radnog mjesta: Imam, hatib i mualim u džamiji džema…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Telegram ngushëllimi

KRYESISË SË XHAMISË “BALKAN” – MINHEN, GJERMANI
 TELEGRAM NGUSHËLLIMI “Të Allahut jemi dhe…