Prishtinë, 19 tetor 2017
Myftiu i Republikës së Kosovës Naim ef.Tërnava i shoqëruar me bashkëpunëtorë, qëndroi për vizitë në selinë e Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit, ku u prit nga kryetari i këtij këshilli Besim ef. Berisha me bashkëpunëtorë.
Pasi i dëshiroi mirëseardhje kryetari Berisha falënderoi Myftiun Tërnava për vizitën dhe përkrahjen e vazhdueshme që Kryesia e BIRK-ut i bën këtij Këshilli. Më pas ai e njohu Myftiun Tërnava me punën dhe aktivitetin e Këshillit si dhe me sfidat me të cilat po përballet KBI-ja e Prizrenit.
Nga ana e tij, Myftiu Tërnava përgëzoi për punën dhe aktivitetet e kryetarit Berisha si dhe edhe njeherë theksoi se Kryesia e BIRK-ut si gjithnjë është e interesuar që jeta fetare nëpër këshillat e BIRK-ut të eci mirë dhe të jetë në shërbim të masës si dhe konfirmoi gjithashtu qëndrimin se Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës vazhdimisht do t’i mbështesë projektet dhe iniciativat që janë në të mirë të xhematit tonë.

Gallery Wordpress
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…