Prishtinë, më 1 korrik 2024

Gjatë vizitës së sotme të zhvilluar në qytetin e Pejë, kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, vizitoi edhe kursin e Kuranit “Mehmet Akif Ersoy”.

Gjatë kësaj vizite Myftiu Tërnava u njoh për së afërmi me kushtet që ofron kjo qendër për mësimin e Kuranit.

Ai përgëzoi nxënësit që mësojnë Kuranit, duke kujtuar kështu mësimet e Pejgamberit a.s., në të cilat flitet për vlerën dhe rëndësinë që ka mësimi i Kuranit.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…