Myftiu Tërnava vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit

Prishtinë, 21 nëntor 2018

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga një pjesë e kabinetit të Kryesisë, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit, në të cilin u prit nga kryetari i këtij Këshilli z. Naim Aliu.

Kryetari Aliu e njohu Myftiun Tërnava me punën dhe të arriturat e KBI-së, së Gjilanit. Ai gjithashtu falënderoi Myftiun Tërnava për përkrahjen e vazhdueshme që ka dhënë për këtë Këshill.

Myftiu Tërnava e falënderoi kryetarin Aliu për pritjen, si dhe premtoi përkrahje të mëtutjeshme për këtë Këshill, në mënyrë që ata t’i realizojnë projektet e tyre të synuara.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

U promovua monografia “Dijetarë Shqiptarë në Perandorinë Osmane (1880-1912)”

Prishtinë, 2 dhjetor 2021Nën organizimin e Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, sot n…