Myftiu Tërnava vizitoi KBI në Gjakovë

Prishtinë, 13 nëntor 2020 

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës Myftiu Naim ef. Tërnava,  me bashkëpunëtorë vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjakovë. Në pritje të tij ishte kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë dr. Valon ef. Myrta me bashkëpunëtorë. Me këtë rast kryetari Myrta njoftoi Myftiun Tërnava me rrjedhat dhe punën e  jetës fetare KBI të Gjakovës duke u ndalur  në masat që janë duke  aplikuar në parandalimin e shtrirjes së virusit COVID-19  dhe koordinimin e mirë që kanë me organet komunale që bashkërisht të kontribuojnë në këtë drejtim. Ai gjithashtu falënderoi Myftiun Tërnava për përkrahjen e vazhdueshme të Kryesisë së BIRK-ut. 

Kurse nga ana e tij Myftiu Tërnava   shprehu falënderime për  KBI e Gjakovës dhe imamët në terren për punën dhe angazhimin që tregojnë që të jenë në shërbim të plotë të xhematit që amanetin e marr nga Zoti ta qojmë në vend. Ai më tutje premtoi përkrahje të vazhdueshme për Këshillin në realizimin e projekteve të synuara.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Kryeimami Sahiti dhe delegacioni nga Turqia vizituan disa xhami të restauruara nga Drejtoria e Vakëfeve të Turqisë

Prishtinë, 7 dhejtor 2021 Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti, së b…