Prishtinë, 21 mars 2019

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, myftiu Naim ef. Tërnava priti në takim Ministrin e Punëve të Brendshme, z. Ekrem Mustafa. Myftiu Tërnava pasi i dëshiroi mirëseardhje ministrit Mustafa, njoftoi me punën e BIRK-ut dhe organizimin e jetës fetare në Kosovë. Nga ana e tij Ministri i Punëve të Brendshme, z. Ekrem Mustafa falënderoi Myftiun Tërnava për mikpritjen dhe për bashkëpunimin dhe çmoi lart kontributin e myftiut Tërnava dhe BIRK-ut që kanë dhënë dhe po japin në sigurinë dhe qetësinë e përgjithshme të vendit tonë dhe theksoi se theksoi nevojën për thellimin e bashkëpunimit të mëtejmë në të ardhmen në të mirë të mirëqenies e popullit tonë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

UNIFIKIMI I FJALËVE DHE RADHËVE NË KOHË KRIZASH

Me rekomandim të kryetarit të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiut Naim ef. T…