Prishtinë, 6 shtator 2021

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, priti sot në takim shefin e stafit në Shtabin e Përgjithshëm të FSK-së, gjeneral brigade Jeton Dreshajn.

Myftiu Tërnava e njohu gjeneralin me aktivitetet dhe organizimin e BIK-ut, si dhe me përpjekjet që është duke i bërë ky institucion për parandalimin e virusit Covid-19. Ai po ashtu e njohu edhe me masat e fundit të ndërmarra nga Bashkësia Islame e Kosovës për parandalim të këtij virusi.

Nga ana e tij, gjenerali Dreshaj, falënderoi Myftiun Tërnava për pritjen dhe për mundin e tij dhe të institucionit të Bashkësisë Islame të Kosovës për luftën kundër virusit Covid-19. Ai, në emër të Forcës së Sigurisë së Kosovës, dhuroi për Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës 5000 maska, për çka Myftiu Tërnava e falënderoi atë dhe gjithë FSK-në për këtë ndihmë.

Të dyja palët u shprehën të gatshme që edhe në të ardhmen të shtohet edhe më tej bashkëpunimi në fusha të ndryshme në të mirë të qytetarëve tanë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

BIK-u hapi dyert për festën e Kurban Bajramit

Prishtinë, më 16 qershor 2024Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ashtu sikurse edhe he…