Prishtinë, më 15 qershor 2024
Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, në prag të festës së Kurban Bajramit, pa nga afër punimet në ndërtimin e Xhamisë Qendrore në Prishtinë.
Myftiu Tërnava, nga përgjegjësit e ndërtimit, u njoh me ecurinë dhe zhvillimin e punimeve.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…