Prishtinë, 9 qershor 2018
Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava, mori pjesë në iftarin e shtruar nga Këshilli i Bashkësisë Islame i Prishtinës në sheshin Zahir Pajaziti. Në këtë iftar merrnin pjesë pjesëtarë të Kforit, policisë, FSK-së, imamë dhe xhematli të Prishtinës. Me këtë rast, Myftiu Tërnava uroi besimtarët për Ramazanin duke lutur Zotin që agjërimin dhe duatë tona të na i bëJë kabull dhe të shtojmë edhe më shumë në adhurim këto ditë të fundit të Ramazanit.
Edhe kryetari i Këshillit të Prishtinës Hetem Sopjani përshendeti për këtë organizim dhe luti Zotin që të kemi një mirëqenie dhe paqe të përhershme në vendin tonë dhe në botë.
Në këtë iftar morën pjesë mbi 500 persona.

WordPress Image Gallery Plugin
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Ambasadori i Arabisë Saudite uroi Myftiun Tërnava

Prishtinë, më 7 dhjetor 2023 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…