Prishtinë, 9 korrik 2019

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga zv.sekretari i Kryesisë, Rexhep ef. Luma dhe nga kryetari i Këshillit të BI së Kamenicës, Bejtullah ef. Hashani, sot mbikëqyrën punimet në objektin në ndërtim e sipër të Këshillit të Bashkësisë Islame të Kamenicës.

Myftiu Tërnava pa nga afër punimet që janë duke u zhvilluar në këtë objekt, si dhe u informua nga përgjegjësit për ecurinë dhe mbarëvajtjen e punimeve. Ai u nda i kënaqur me ecurinë e punës, si dhe shprehu gatishmërinë e tij dhe të institucionit që ai drejton për mirëqenien e xhematit dhe të këshillave të BI-së.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava po merr pjesë në sesionin e 23-të të Bordit të Lartë të Akademisë së Jurisprudencës Islame

Prishtinë, më 20 prill 2024 Në Riad të Arabisë Saudite, ka filluar punimet sesioni i 23-të…