Myftiu Tërnava inspektoi punimet në kompleksin e Medresesë së Vogël në Gjakovë dhe objektin e trajnimeve

Prishtinë, 19 qershor 2017

Myftiu i Republikës së Kosovës Naim ef. Tërnava me bashkëpunëtorë sot inspektoi punimet që po zhvillohen në kompleksin e Medresesë së Vogël dhe objektin e trajnimeve në Gjakovë. Me këtë rast myftiu Tërnava u nda i kënaqur me rrjedhën e punimeve që po zhvillohen këtu dhe u informua se çdo gjë është duke shkruar sipas planit të paraparë. Këto ndërtime janë të ndihmuara nga Drejtorisë së Përgjithshme të Vakëfeve të Republikës së Turqisë.

Myftiu gjatë qëndrimit në Gjakovë poashtu vizitoi edhe Xhamitë e Sefës, Jusufit dhe Kusarve.

Gjatë këtij viti dhe vitit vijues do të bëhet renovimi dhe meremetimi i të gjitha xhamive të Gjakovës.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtoria e Vakëfeve nga Turqia dhuroi 4000 pako ushqimore për aksionin “Sofra e Ramazanit 2021”

Prishtinë, 14 prill 2021 Drejtoria e Vakëfeve e Republikës së Turqisë edhe sivjet ka dërgu…