Myfitu Tërnava takoi imamët e rajonit të Zhupës, komuna e Prizrenit

Prishtinë, 18 nëntor 2021

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, ka takuar sot administratën e Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren dhe imamët e rajonit të Zhupës, Komuna e Prizrenit.

Takimi i Myftiut Tërnava me imamët e këtij rajoni kishte për qëllim organizimin dhe mbarëvajtjen e jetës fetare të besimtarëve në atë pjesë.

Gjatë këtij takimi, Myftiu Tërnava, përmendi rolin dhe rëndësinë e misionit të imamit dhe përgjegjësisë së madhe që bart mbi supe.

Gjatë takimit, imamët e kësaj zone informuan për mbarëvajtjen e jetës fetare dhe falënderuan Myftiun për përkrahjen dhe mbështetjen e vazhdueshme për ta dhe rajonin e Zhupës.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Kryeimami Sahiti dhe delegacioni nga Turqia vizituan disa xhami të restauruara nga Drejtoria e Vakëfeve të Turqisë

Prishtinë, 7 dhejtor 2021 Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti, së b…