Me datën 18.04.2013 Departamenti i Gruas i BIK-së organizoi ligjëratën e radhës me temën:”Muslimanet sot”, temë kjo e cila u shtjellua nga teologe Dr. Ilmije Kuqi, e cila foli për vlerën e unitetit në mes veti, ndihmën dhe kontributin që mund të japin në shoqëri muslimanet. Po ashtu, ajo shkëputi disa nga shembujt e të parëve tanë sahabëve. Pika kryesore e krejt këtij takimi ishte vetëdijësimi i muslimanëve për punën në shoqëri. Takimi u mbajt në lokalet e BIK-së në DG.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava u prit në takim nga sekretari gjeneral i Ligës së Botës Islame RABITA, dr. Muhamed Abdulkerim al Isa

Prishtinë, më 23 prill 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërna…