Mundësi aplikimi për bursë

Bashkësia Islame e Kosovës, në bashkëpunim me Bankën Islame për Zhvillim (IDB), njofton të gjithë studiuesit se për vitin akademik 2021/2022 është hapur forma e re e aplikimit online për bursë.
Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë online përmes webfaqes zyrtare të IDB-së, në këtë link:
https://www.isdb.org/scholarships

Aplikimi bëhet për programet në vijim (anglisht):
-Undergraduate Scholarship Programme
-Master’s Scholarship Programme
-PhD Scholarship Programme
-Post-Doctoral Research Programme
-IsDB-ISFD Scholarship Programme for Technical, Vocational Education and Training (TVET) for 21 Least Developed Member Countries (LDMCs)
-IsDB-ISFD Scholarship Programme for Bachelor studies for 21 LDMCs

Aplikimi mund të bëhet deri më 28 shkurt 2021.
Përparësi kanë studentët e zellshëm dhe në nevojë.
Bashkësia Islame e Kosovës i është mirënjohëse IDB-së për ndihmën e deritashme të studnetëve kosovarë, si dhe e falënderon atë për bashkëpunimin e shkëlqyer të deritashëm me BIK.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti mbledhjen e radhës

Prishtinë, më 1 qershor 2023 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, në mbledhjen e sotme,…