Myftiu Tërnava pa nga afër procesin e mësimbesimit në Prishtinë

Prishtinë, 19 maj 2015
Prishtinë, 19 maj 2015
Myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava sot vizitoi KBI-në në Prishtinë, për të parë nga afër procesin e mësimbesimit që po zhvillohet në objektin e ri të Këshillit, pranë Xhamisë së Madhe.

Gjatë vizitës Myftiu u informua me rrjedhën e mësimbesimit nga mualimja znj. Kadrie Dragusha, angazhimin dhe kontributin e së cilës Myftiu Tërnava e vlerësoi lart dhe të dobishëm për edukimin e brezave të rinj. Me këtë rast vijuesve të mësimbesimit Myftiu iu drejtua edhe me një fjalë rasti, ku foli për rëndësinë e besimit dhe moralit të pastër islam.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

URIMI I MYFTIUT TË KOSOVËS, NAIM EF. TËRNAVA ME RASTIN E FILLIMIT TË MUAJIT TË BEKUAR RAMAZAN

Të nderuar besimtarë, Vëllezër dhe motra, Të nderuar qytetarë të Kosovës! Sonte, fillimish…