Prishtinë, 11. tetor 2013

Besimtarët kosovarë, pas qëndrimit 10 ditësh në Medinën e ndritshme, ku bënë ibadet në Xhaminë madhështore të e Pejgamberit dhe në xhamitë tjera të njohura, dhe sipas agjendës vizituan vende e monumente të rëndësishme historike, ata tashmë kanë arritur në Mekën e Bekuar ku janë akomoduar.
Të gjithë besimtarët tanë të prirë  udhëzuar nga udhëheqësit e Haxhit kanë kryer Umren dhe po bëjnë ibadete në Qabenë e Bekuar.  Në Mekë besimtarët tanë do të qëndrojnë deri të dielën kur pritet që të nisën për në Arafat.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori i Diasporës, Ekrem ef. Simnica ka pritur në takim kryetarin e QKMSh “Haxhi Zeka” në Belgjikë, Musa Mulajn

Prishtinë, 14 maj 2024 Drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ek…