(Raport i përmbledhur për 22 prill 2020)

Aksioni humanitar “Sofra e Ramazanit 2020” që po organizohet nga Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, është duke ecur mbarë e mirë. Bereqeti është bërë adresë e sigurt ku bamirësit e vullnetmirët qoftë nga Kosova por edhe diaspora vazhdojnë të derdhin mjetet e tyre duke ndihmuar këtë aksion humanitar dhe duke iu përgjigjur pozitivisht kësaj iniciative të nisur nga SHHB “Bereqeti”.
Me këtë rast SHHB “Bereqeti” falënderon të gjithë kontribuuesit e deri tanishëm duke lutur Zotin xh.sh., që tua shtojë bereqetin dhe suksesin këtyre bamirësve por edhe tjerëve që do të ndihmojnë gjatë ditëve në vijim.

Florim Xhafa nga Vushtrria me 500 euro;
 Besir Qela nga Vushtrria me 150 euro;
 Besart Saraçi nga Vushtrria me 50 euro;
Arsim Galica nga Vushtrria me 50 euro;
Premtor Musiqi nga Vushtrria me 30 euro;

 “Edona market” nga Vushtrria me pronar Fehmi Shabani me 15 pako ushqimore në vlerë 375 euro.
Arjan Voca nga Shtimja me 593 euro;
Isa Tërshani nga Shtimja me 50 euro;
Lulzim Fazliu nga Shtimja me 25 euro.
 Agim dhe Nuhi Zharku nga Kaçaniku me 500 euro;
 Kenan ef. Malsiu, së bashku me xhematin e Xhamisë së Dubravës nga Kaçaniku me 22 pako në vlerë prej 700 euro;
Donator anonim nga Kaçaniku 500 euro;
Haxhi Enver Berisha nga Kaçaniku 70 euro;
Xhevdet Berisha nga Kaçaniku me 500 euro.

Ramiz Muharremi nga Tërsteniku i Vitisë ka dhuruar 100 euro;
Sali Rama nga Vitia ka dhuruar 25 euro;
Ardian Kurteshi nga Pozherani i Vitisë ka dhuruar 150 euro;

Vildane Haziri nga Vitia ka dhuruar 25 euro;

Përparim Nexhipi nga Vitia ka dhuruar 25 euro;
Gazmend Mehmeti nga Vitia ka dhuruar 50 euro;
Fati Hoxha nga Vitia ka dhuruar 50 euro;
 Adnan Hoxha nga Vitia ka dhuruar 50 euro.

Ky aksion humanitar ka filluar më 11 prill dhe vazhdon deri më 1 maj.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…