Letër ngushëllimi

Me rastin e kalimin në Ahiret të hoxhës Adnan ef. Ahmedi, Myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava, i ka dërguar një letër ngushëllimi familjes dhe të afërmve të rahmetliut.
Në letrën e ngushëllimit, thuhet:
Selamun alejkum ve Rahmetullah,
Me dhimbje të thellë morëm lajmin për kalimin në Ahiret të hoxhës sonë të nderuar dr. Adnan ef. Ahmedi .
Me këtë rast më lejoni që në emër të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, organeve dhe institucioneve të saja të shpreh ngushëllimet tona familjes Ahmedi në Preshevë, xhematit të xhamisë “Ibrahim Pasha” si dhe të gjithë besimtarëve në Luginë e më gjerë.
Rahmetliu gjatë gjithë jetës së tij i shërbeu dinit Islam dhe Bashkësisë Islame, qoftë si Imam, mësues, ligjërues dhe udhëheqës fetar në Luginë. Lusim Allahun e Plotfuqishëm që Adnan efendiun ta shpërblej me të mirat e Tij të pakufishme në xhenet, dhe shpirtin e tij ta bashkoj me shpirtrat e pejgamberëve, evlijave e ylemave, ndërsa familjes, miqve e farefisit t’i falë durim!
Me respekt,
K R Y E T A R I
Myftiu Naim ef. TËRNAVA

  • Mesazh urimi me rastin e festës së Pashkëve

    Ipeshkvit të Kosovës, Z. Dodë Gjergjit I nderuari ipeshkëv Dodë Gjergji, me rastin e festë…
  • Tender

    Prishtinë, 25 mars 2021 KRYESIA E BASHKËSISË ISLAME TË KOSOVËS Shpall: Tender për botimin …
  • Konkurs

    Data: 11 mars 2021 Këshilli i Bashkësisë Islame i Kaçanikut shpall: KONKURS Për plotësimin…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Mesazh urimi me rastin e festës së Pashkëve

Ipeshkvit të Kosovës, Z. Dodë Gjergjit I nderuari ipeshkëv Dodë Gjergji, me rastin e festë…