Myftiu Tërnava priti f. dr. Abdulhumsin Al Kahrafi – sekretar i përgjithshëm i Fondacionit Kuvajtian të Vakëfeve

Myftiu i Kosovës, mr. Naim Tërnava më  03 tetor 20013 priti në një delegacionin nga Kuvajti të kryesuar nga prof. dr. Abdulhumsin Al Kahrafi – sekretar i përgjithshëm i Fondacionit Kuvajtian të Vakëfeve  i cili qëndroi për vizitë dy ditore në Kosovë për të parë nga afër finalizimin e  projekteve të financuara nga ky fondacion.

Myftiu Tërnava  falënderoi delegacionin për vizitën  dhe për ndihmën e shtetit kuvajtian i cili në vazhdimësi ka ndihmuar Kosovën në fusha të ndryshme.
 “Nesër, do ta  finalizojmë një projekt të suksesshëm  të financuar nga ju ndërtimin e Çerdhes në Gjakovën që do je të institucioni i parë parashkollor në kuadër të BIK”, -tha ndër të tjera Myftiu dhe vazhdoi, andaj më  lejoni që përmes jush të falënderoj qeverinë dhe popullin kuvajtian për mbështetjen që i keni dhënë Kosovës dhe ndihmën e vazhdueshme për BIK dhe institucionet e saja.
Prof. dr. Abdulmisin Al – Kharafai gjatë vizitës në Kosovës mbajti  një ligjëratë në Fakultetin e Studimeve Islame dhe vizitoj  medresenë e  mesme “Alaudin” në Prishtinë si dhe  disa shkolla tjera si në fshatin Mazgit  që janë  financuara nga fondacioni Kuvajtin për vakëfe.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”

Njoftojmë kolegët, miqtë dhe opinionin e gjerë se sot, më 23 mars 2023, ndërroi jetë në mo…